Dug Petrohemije pretvoren u udeo grada u vlasništvu

Bez autora
May 25 2010

Skupština Pančeva odlučila da dug Petrohemije od 49 miliona dinara postane udeo grada u vlasništvu tog preduzeća. Petrohemija, u restrukturiranju, taj novac duguje gradu za zakup zemljišta, porez na imovinu i različite komunalne takse.Odbornici su izglasali i odluke kojima se Azotari, Industriji stakla Pančevo, Utvi i Petrohemiji otpisuje 71 milion dinara za kamate po različitim osnovama. Odluke su donete na preporuku Vlade Srbije kako bi se tim preduzećima olakšali restrukturiranje ili privatizaciju.

Dug Petrohemije pretvoren u udeo grada u vlasništvuSkupština Pančeva odlučila da dug Petrohemije od 49 miliona dinara postane udeo grada u vlasništvu tog preduzeća.

Petrohemija, u restrukturiranju, taj novac duguje gradu za zakup zemljišta, porez na imovinu i različite komunalne takse.

Odbornici su izglasali i odluke kojima se Azotari, Industriji stakla Pančevo, Utvi i Petrohemiji otpisuje 71 milion dinara za kamate po različitim osnovama.

"Odluke su donete na preporuku Vlade Srbije kako bi se tim preduzećima olakšali restrukturiranje ili privatizacija", izjavio je član Gradskog veća Zoran Jovanović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik